U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Syndicus

Wij zijn actief als syndicus in Bredene en De Haan en kiezen bewust voor een beheersbare portefeuille in de onmiddellijke omgeving van onze twee kantoren. Alleen zo kunnen we u de service bieden die u verdient. Neem gerust contact met ons op voor bijkomende vragen, inlichtingen, opmerkingen, suggesties, … Wij horen graag van u.

de syndicus als sleutelfiguur

Naast een overvloed aan wetten, decreten, Koninklijke Besluiten en regels allerhande … is het beheer van gebouwen voor een belangrijk deel people business.
De syndicus is daarbij de sleutelfiguur die het beheer van de residentie in goede banen leidt. Goede onderlinge contacten en een transparante communicatie zijn hierbij van cruciaal belang. Dit uiteraard steeds binnen het door de wetgever gecreëerd kader.
Wij bij Immo Woestyn vullen die rol als sleutelfiguur met gedrevenheid in en streven ernaar om van het samenleven in uw residentie een aangename ervaring te maken.

u bent in goeie handen

Jutta is onze rots in de branding voor alle syndic klanten. Een luisterend oor met de focus op persoonlijke service en integriteit. Geen probleem is haar te groot en geen vraag te veel, steeds staat ze klaar. Als handelswetenschapper is ze erg sterk in cijfers waardoor het beheer van uw residentie in zéér goede handen vertoeft. Een vaste waarde sinds 2003!

Kantoor De Haan

Leopoldlaan 19, 8420 De Haan
+32 (0)59 23 50 01
+32 (0)59 23 57 18
dehaan@woestyn.be
Openingsuren
Ma, di, do, vrij en zat: 09u-12u en 14u-18
Gesloten op woensdag en zondag
 

Kantoor Bredene

Gentstraat 2, 8450 Bredene
+32 (0)59 44 10 99
+32 (0)59 23 57 18
bredene@woestyn.be
Open op afspraak.