Prachtig appartement met ruim terras in de Concessie van De Haan.

Verkocht De Haan Maria-Hendrikalaan 27 0101
Wie wil er niet wonen in de mooiste plaats aan de Belgische Kust? Met ook nog het mooiste balkonterras van De Haan en uitzicht op de zee!
Daarom moet u echt dit appartement komen ontdekken:

Het appartement ligt op de eerste verdieping van een slechts vijf appartementen omvattend gebouw, waarbij de twee appartementen op de eerste verdieping en het appartement op de tweede verdieping zowel met lift als trap bereikbaar zijn.

In het appartement valt vooral de perfecte invulling van de ruim 95m2 op:
-de entreehal met tweede toilet;
-Een bijzondere combinatie van eetkamer met keuken (met aangrenzend een kleine bergruimte), zitkamer en buitenterras, welke door een soort split level idee met elkaar verbonden zijn.
Vanuit de eetkamer, maar vooral vanuit de zitkamer en het buitenterras is een mooi panorama over zowel een van de mooie pleinen van De Haan als uitzicht op de zee:
-de badkamer is netjes afgewerkt met een ruime douche met rainshower, een ligbad, toilet en wasmeubel met twee wasgelegenheden;

-aan de entree grenzen twee ... slaapkamers met opvallend mooie hoogte.

Ook is er in het souterrain een grote berging met een eigen wasmachine en droogmachine.
Vermeldingswaardig is nog het feit dat het hele appartement wordt verlicht met spotjes, er in alle ruimten ingebouwde boxen zijn met daarop aangesloten een radiosysteem. Verder is er een water ontharderssysteem aangebracht.

Maak snel een afspraak voor uw vrijblijvend bezoek.

Lees meer Verberg