Rustig gelegen en gerenoveerde villa in De Haan.

Verkocht

De Haan
Foto 1/1

Beschrijving

Bijzonder aangename villa, rustig en residentieel gelegen, op fietsafstand van het strand en het centrum van De Haan. Deze woonst bestaat oa uit: inkom met gastentoilet, ruime living met open haardvuur, volledig geïnstalleerde keuken, een nieuwe uitbouw als orangerie om optimaal te kunnen genieten van de zuidgerichte tuin, moderne badkamer met regendouche, bureel of kinderkamer, één slaapkamer op het gelijkvloers met lavabo en douche, een tweede slaapkamer op de verdieping met aansluitend dressing. Derde slaapkamer bijcreëren is mogelijk. Verder is er nog een berging en een garage. Volledig gerenoveerd in 2011 met mooie materialen. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak, ook mogelijk op zondag. Neem alvast een kijkje via onze virtual tour.
Contacteer ons bel

059-235 001


of vul het formulier in


Delen

Kenmerken

Ligging

Wilgenlaan 13 , 8420 De Haan
Alle gegevens zijn ten informatieve titel en zonder waarborgen. Immobilia Woestyn is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve gegevens op de website.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]