Luxe duplex penthouse met dubbele garage in de De Haan

€ 1 350 000

Virtual tour
De Haan
Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Beschrijving

Centraal gelegen in de Nieuwe Concessie van De Haan spreidt deze penthouse zich uit over de volledige derde en vierde etage van de residentie Saint Aubin. Deze penthouse villa biedt u alles wat u van een luxe woning verwacht. Grote raampartijen reiken van vloer tot plafond en zorgen voor een wijds en centraal zicht. Over de volledige breedte en lengte van de voorgevel situeert zich een overdekt buitenterras. Het interieur is tot in de puntjes harmonieus, strak en stijlvol. De eiken parketvloeren geven een warm thuiskomen. Langs de centrale inkom heeft men twee toegangen tot het appartement dat ingedeeld is als volgt: apart toilet, zitkamer, woonruimte, volledig geïnstalleerde keuken met Miele apparaten en berging, masterbedroom met badkamer voorzien van bubbelbad, toilet, dubbele lavabo en luxe douche. Via de ruime traphall komt men op de vierde etage. Daar bevinden zich 3 slaapkamers, twee badkamers telkens met lavabo, douche en toilet, en een bureauruimte. Totale oppervlakte is 253 m² (terras inbegrepen). De ondergrondse garagebox voorziet parkeergelegenheid voor twee wagens. Bij het appartement is tevens een ruime kelderberging aanwezig. Neem alvast een kijkje in deze parel via onze virtual tour. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een bezoek.
Contacteer ons bel

059-235 001


of vul het formulier in


Delen

Kenmerken

Ligging

Marcel Meyerslaan 1 301 , 8420 De Haan
Alle gegevens zijn ten informatieve titel en zonder waarborgen. Immobilia Woestyn is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve gegevens op de website.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]